Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Vacation Station

Deze videoslot is, zoals de naam al doet vermoeden, een leuke en gezellige videoslot welke je helemaal in vakantiestemming brengt. Vacation Station heeft kleurrijke symbolen van boten, motoren, snelle auto's, vliegtuigen en treinen en natuurlijk staat de vakantieganger klaar om te gaan. Bij deze slot speel je op drie rollen en drie rijen en zijn er in totaal 8 winlijnen die je kunt activeren. Onder de drie rollen zie je de knoppen die je gebruikt om het spel te kunnen spelen en aan de rechterkant zie je een overzichtje van de instellingen die je hebt gemaakt. Met de Draaien knop activeer je een speelronde. De Max inzet knop kun je gebruiken om de maximale inzet per speelronde in te stellen. Bij Vacation Station kun je spelen met maximaal 120 euro per draai. Met de knop Een inzet stel je de lijninzet in en met Alle lijnen kun je het aantal winlijnen activeren. Door op de plus of min te klikken pas je de muntwaarde aan, deze lopen van 1 eurocent tot 5 euro per draai. Als je wilt weten wat je kunt winnen bij deze leuke videoslot dan klik je op Betaaltabel en krijg je ene duidelijk overzicht van de combinaties en de te winnen prijzen.

Rechts boven aan het spel zie je een luidsprekertje en een sleuteltje. Door op het luidsprekertje te klikken kun je het geluid aanpassen tijdens het spelen. Onder het sleuteltje vind je een aantal spelopties en de uitgebreide spelregels van videoslot Vacation Station. Je kunt deze videoslot gratis spelen en als je besluit om met echt geld te gaan gokken dan klik je op Kassa onder aan het spel en kun je vervolgens geld in je account storten.

Spelregels van videoslot Vacation Station

Voordat je gaat gokken op deze slot moet je de waarde van de munten en het aantal speellijnen bepalen met de knoppen onder aan het spel. Als je dit hebt gedaan dan klik je op Draaien waarna het spel wordt geactiveerd. Je wint een prijs bij drie dezelfde symbolen op een actieve winlijn. Op de betaaltabel kun je zien wat je allemaal kunt winnen. Het symbool van de koffer geldt als een scatter symbool en met dit scatter symbool kunnen je winsten flink oplopen.

Beoordeling videoslot Vacation Station

De videoslot vacation Station is een erg eenvoudige maar zeer leuke videoslot die je helemaal in vakantiestemming brengt. Door het speciale scatter symbool kunnen je winsten flink oplopen. Als je niet meteen met echt geld wilt spelen dan kun je hem eerst gratis gokken en kijken wat deze slot je allemaal te bieden heeft.

Geef een reactie