Speluitleg

Spelomschrijving videoslot Xtra Hot

De videoslot Xtra Hot is een prachtige kleurrijke slot waarbij de rollen op verschillende kleuren paars en lila draaien. Naast dat deze slot er erg mooi uitziet zijn er ook grote winsten op te behalen. De slot is voorzien van de bekende fruitsymbolen, de bar symbolen, de zevens en gouden sterren. Als je deze videoslot gaat spelen dan hoor je op de achtergrond de bekende Novomatic geluiden die het spel nog spannender maken om te spelen.

Videoslot Xtra Hot heeft 5 rollen en 3 rijen. In totaal zijn er vijf winlijnen en je kunt inzetten met 5 eurocent tot 20 euro per winlijn. Het maximale waar je mee kunt spelen is dus 100 euro per draai en hoe hoger je inzet is des te hoger zullen de prijzen die je wint zijn. Onder het spel zie je hoe je eenvoudig de muntwaarde aan kunt passen, dit doe je door op de plus of min te klikken naast het bedrag. Dit geld ook voor het aantal winlijnen waar je mee wilt gaan gokken. Op de paytable van de gokkast kun je precies zien wat de te winnen prijzen zijn met de daarbij behorende combinaties. De Start knop activeert een draai in het spel. Met de functie Autoplay kun je de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes, tot 50 rondes, laten draaien zodat je niet steeds zelf op de startknop hoeft te klikken.

Rechtsboven aan het spel zie je een luidsprekertje waarmee je het spel met of zonder geluid kunt spelen en daarnaast zie je een button waarmee je het spel in zijn geheel breder kunt maken.

Spelregels videoslot Xtra Hot

Als je deze slot gaat spelen dan begin je met het bepalen en instellen van de muntwaarde en het aantal winlijnen waarmee je wilt gaan gokken. Uiteraard kun je dit na elke ronde weer veranderen. Nadat je dit hebt gedaan kun je op de Start knop klikken waarna het spel gaat beginnen. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals deze voorkomt op het betaalschema van de gokkast. Bij twee kers-symbolen of drie van de andere symbolen op een winlijn van uiterst links naar rechts heb je al een prijs en de hoogste prijzen win je als je 15 dezelfde symbolen op je scherm hebt gekregen. Heb je een prijs gewonnen dan kun je deze meteen innen waarna deze op je account wordt bijgeschreven maar je kunt er ook voor kiezen om het te verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen voor een rode kaart of een zwarte kaart. Heb je het goed dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je de prijs die je net hebt gewonnen.

Beoordeling videoslot Xtra Hot

Deze kleurrijke mooie Novomatic videoslot doet zijn naam eer aan, als je een prijs wint dan lijkt het alsof de symbolen in brand staan en zie je allemaal bliksemflitsen. Een super mooie videoslot waarbij je veel speelplezier zult hebben en kans maakt op het winnen van flinke prijzen. Je kunt hem eerst gratis gokken als je niet meteen met echt geld wilt gaan spelen. Op die manier weet je hoe hij werkt en wat hij je te bieden heeft voordat je met echt geld gaat spelen.

Reacties zijn gesloten.