Krasloten

Lees hier alles over krasloten of speel direct een van onderstaande gratis krasloten.

Speel direct krasloten

Wie kent ze niet, de bekende krasloten die je kunt kopen bij de tabakswinkel of kiosken. Het krasloten spelen is begonnen in de jaren 70 en dit werd al snel een groot succes. Het online krasloten spelen is de laatste jaren in grote opmars waardoor het lijkt dat de traditionele uitvoeringen die je bij de winkel koopt ouderwets zijn geworden. Online krasloten spelen wordt dan ook steeds populairder en dit komt met name doordat er een grote variƫteit en soorten krasloten worden aangeboden via internet. De online krasloten hebben vaak allemaal een eigen thema en zien er grafisch vaak erg mooi en kleurrijk uit. Een leuk extraatje is het feit dat er door de software leveranciers iets is toegevoegd bij het krasloten spelen, je kunt namelijk tijdens het krassen van krasloten op internet ook andere spelletjes spelen.

De krasloten die je in de winkel koopt hebben allemaal een zilveren laagje waardoor de getallen of afbeeldingen verborgen blijven. Dit zilveren laagje moet weg gekrast worden om te kijken of je een prijs hebt gewonnen. Hieraan dankt het Kraslot dan ook zijn naam. Per kraslot kan het verschillen of je alle laagjes weg moet halen of dat je er bijvoorbeeld maar drie mag open krassen. Het is daarom verstandig om altijd eerst even de spelregels van het betreffende kraslot door te lezen zodat je weet wat je precies moet doen.

Online krasloten spelen

Bij het online krasloten spelen is het principe van het kraslot hetzelfde als bij een kraslot uit de winkel. Je wint meestal bij drie dezelfde afbeeldingen of drie keer hetzelfde bedrag. Bij een online kraslot kun je ervoor kiezen om de vakjes een voor een open te krassen of het hele veld open te krassen door een klik op een enkele knop. Voor het een voor een open krassen van een vakje kun je vaak kiezen uit verschillende kras voorwerpen zoals bijvoorbeeld een knoop of een munt of iets wat in het thema van het kraslot past. Met dit krasvoorwerp kras je dan via je muis over de vakjes van het kraslot.

Omdat online krasloten korte flash spelletjes zijn, zijn er veel verschillende soorten krasloten met allemaal andere thema’s, vormen en spelregels. Er is dan ook veel meer keus bij de online krasloten dan de krasloten die je in een winkel koopt. Ook kun je vaak een extra spel spelen bij het krasloten spelen in de vorm van bijvoorbeeld een bonusspel.